Rólam Ipsum :)

Rólam Ipsum :)2019-08-07T18:32:10+00:00
Önarckép

Üdvözöllek kedves nézelődő, a rólam szóló oldalamon!

Lehet kívancsi vagy a történetemre, viszont manapság az emberek nagy százaléka nem szeret 3-5 mondatnál többet olvasni ezért részekre bontottam a kis élettörténetem és filozófiám, így kedvedre választhatsz és olvashatod el amelyik rész érdekel. 🙂

Bemutatkozás2019-06-17T20:29:46+00:00

Magyar szabadúszó fotós vagyok. Még roll filmes géppel kezdtem a 80-as évek elején és követve a fejlődést a digitális technika megjelenése óta már azzal is fotózom. Szerencsésnek mondhatom magam, mert bátyámnak volt egy kis fotós műhelye, nagyító, szárító, hívó, mindenféle tálcák, folyadékok,  ahol megleshettem a film előhívás folyamatát egészen kicsi koromban.

Rövid történet2019-06-17T20:08:19+00:00

Saját utam, ugyanúgy kezdtem, mint majdnem mindenki más. Családi, baráti összejövetelek dokumentálásával, majd a háziállatok, virágok stb. 🙂 Aztán megfigyeltem, hogy legjobban az emberek bemutatására vagyok fogékony, főleg portrék készítése a legkedvesebb számomra.

Az emberábrázolás mellett, foglalkoztat a tárgyak, fények árnyak játéka, elvontabb tartalmak megjelenítése. Művészibb látásmódom érvényesül akár jegyes vagy esküvőfotózáskor is. Mivel Magyarországon kötelező lett a munkavállaláshoz a hivatalos állami végzettség ezért fényképész végzettséget szereztem. Tanáraim segítségével, megismertem az alkalmazott fotográfia olyan területeit amelyeken addig nem volt tapasztalatom, művészettörténetet és olyan inspirációs lökést kaptam az alkotásra, ami elindított egy határozott úton.

A zenei vonal2019-06-17T20:03:38+00:00

Gyermekkorom óta zenélek több zeneiskolába jártam, gitáron, zongorán játszom, de két éve basszusgitáron játszani is elkezdtem tanulni. Pár éve részt vettem egy zenei szemináriumon, ahol egészen más látásmódot tanulhattam meg. Mind a mai napig aktívan játszom zenekarban. A fotózás is egy lehetőség, hogy kiéljem kreativitásom. Szeretek alkotni, zenémmel, képeimmel adni azoknak akik meghallgatják megnézik amit csinálok

A munka és a hobbi találkozik – avagy a fotózásról és a tapasztalataimról2019-06-17T20:02:28+00:00

A másik oldal ami a munka része, amit szintén szívből és maximalista módon szeretek csinálni. Igyekszem helytállni a fotózás szinte minden területén, hiszen ebből élek és finanszírozom kell azt, hogy alkothassak. Minden kategóriának megvannak a szépségei. Azokat a megbízásokat szeretem, ahol kiélhetem kreativitásom és  átadják a megvalósítás teljes körű szabadságát.

A megbízásokat legyen az akár divatfotó, egy étterem étlapjának befotózása vagy egy-egy előadás, partnertalálkozó, természetesen mindig az elvárásoknak megfelelően készítem el, amennyiben konkrét a feladat. Jegyes-, esküvő fotózáskor, – mint majdnem minden esetben, bármilyen személy fotózáskor – előtalálkozásra adok lehetőséget, ahol megismerhetem a megbízóm kívánságát és együtt dolgozhatjuk ki azt a pontos tervet amivel a legmegfelelőbb eredmény kivitelezhető. Fontos számomra az elégedettség az ügyfeleim részéről, ami eddig minden esetben így is volt.

Sokszor vállaltam el ingyenes fotózásokat teljesen amatőr emberekkel. Ennek a tapasztalatszerzés mellett az is előnye, hogy felmértem, hogy mennyit vagyok képes kihozni olyan emberekből, akiknek kamera előtt állni újdonság esetleg teljesen elképzelhetetlen volt korábban. Sokféle embertípussal találkoztam eddig, nagyon kevés volt akivel nem sikerült közös hullámhosszra jutni. Sok pozitív visszajelzést kaptam / kapok, könnyű dolgozni velem, szeretik általában ahogy instruálom modelljeim, irányítom a fotózás menetét, közben fel tudnak oldódni, ami nagyon fontos, hogy teljesen életszerű képek szülessenek.

Kedves érdeklődők keressetek meg igényeitekkel, minden üzenetre válaszolok!

Amennyiben olyan elképzelésetek van amit nem találtok a portfóliómban illetve nem csak fotós munka, természetesen erre is kínálok megoldást! Partnereim között van más szintén végzett profi fotográfus (ha esetleg több fotósra lenne igény) továbbá

  •  sminkes
  • fodrász
  •  videós / drónos
  • vőfély vagy mostanában divatosan ceremóniamester (hivatalos színházi színész végzettséggel és gyakorlattal)
  • 20 éves múltú rádiós DJ (mindenféle stílusban, igénytől függően)
  • országos versenyt nyert dekoros, virágkötő (csokrok, díszek, drapériák, profi világítástechnika)

összeszokott, gyakorlott stábbal is vállalunk magasabb igényű rendezvényeket, esküvőket.

◊ WERK ◊ WERK ◊ WERK ◊

– avagy amikor a fényképészt fotózzák

Azt hiszem egy ilyen oldalon van helye azoknak a képeknek amiket kollegák, asszisztensek, modellek készítettek munka közben rólam. Nem titok a jó kép elkészítéséért sokmindenre hajlandó vagyok, mindegy ha feküdni kell vagy esetleg felmászni valahova.

Ajánlatkéréshez kattints ide!

Akikkel szívesen dolgozom

Szilágyi Dorottya
Szilágyi Dorottya smink- és stílustanácsadó
Dórival évek óta sikeresen dolgozunk együtt. Azért szeretek vele alkotni, mert hasonlóan maximalista és munkájára nagyon igényes.
Volt hogy művészi sminket készített, de volt már, hogy stílus tanácsokat hozott, kellékekkel egy másik munkához. Sokoldalú, folyamatosan fejleszti tudását, emellett workshop-okat is tart!
Megbízható partner, segítőkész és pontos. Ha szeretnéd, hogy rajtad/rajtatok éljük ki kreativitásunk vagy konkrét képek elkészítéséhez szeretnéd a segítségünk, vedd fel velünk a kapcsolatot a fenti “ajánlatkérés” linken.
Csabai Melinda
Csabai Melindafodrász
Melindát 2019-ben ismertem meg, közvetve került egy nagyobb 3 napos projektünkbe, amiben az első pillanattól teljes odaadással vett részt. Rugalmasan, vidáman tette le a maximumot az asztalra a hajnali órákkal dacolva. Gyönyörű kontyokat, frizurákat varázsolt a modellekre és még a fotózásban is asszisztensként részt vett. Folytatjuk a közös munkát. Ilyen partnert kívánok mindenkinek! Persze annak örülnék a legjobban, ha együtt hívnál minket és bizonyosodnál meg róla, hogy mit tudunk csapatban adni! 🙂
Ha szeretnéd, hogy rajtad/rajtatok éljük ki kreativitásunk vagy konkrét képek elkészítéséhez szeretnéd a segítségünk, vedd fel velünk a kapcsolatot a fenti “ajánlatkérés” linken.
Kovács Eszter
Kovács Esztersminkes
Eszterrel már több fotózáson dolgoztunk együtt, nagyon megbízható, gyönyörű sminkeket készít. Rugalmasan kezeli a nehéz körülményeket és az extrém időbeosztást is akár. Tevékenyen vesz részt végig a fotózáson is, ami külön nagyon nagy segítség tud lenni. Összeszokottan profi minőségben tudunk együtt dolgozni leendő megrendelőink megelégedésére!
Ha szeretnéd, hogy rajtad/rajtatok éljük ki kreativitásunk vagy konkrét képek elkészítéséhez szeretnéd a segítségünk, vedd fel velünk a kapcsolatot a fenti “ajánlatkérés” linken.
Pusztai György
Pusztai GyörgyGiorgio Virágbolt Dombóvár - üzlet tulajdonos
Gyuri már több mint tíz éve dolgozik a szakmában 2011. augusztus 15.-én nyitotta meg saját üzletét.
Esküvők, családi események dekorációinak igény szerinti megtervezésével és kivitelezésével foglalkozik Dombóváron belül és elsősorban Dunántúlon.
Dekorációs anyagok (székszoknyák, virág állványok, üvegdekorációk stb.) bérelhetők és megvásárolhatók.