Üdvözöllek kedves nézelődő, a rólam szóló oldalamon!

Lehet kíváncsi vagy a történetemre viszont manapság az emberek nagy százaléka nem szeret 3-5 mondatnál többet olvasni. Szívesen mesélek válaszolok kérdésekre.

Szakmai múltam röviden.

Még roll filmes géppel kezdtem a 80-as évek elején és követve a fejlődést a digitális technika megjelenése óta már azzal is fotózom. Szerencsésnek mondhatom magam, mert bátyámnak volt egy kis fotós műhelye, nagyító, szárító, hívó, mindenféle tálcák, folyadékok,  ahol megleshettem a film előhívás folyamatát egészen kicsi koromban.

A digitális érzékelő megjelenése óta digitális fényképezőgéppel is elkezdtem fotózni és a jelenben jobbára azokkal dolgozom.

A kétezres évek elején digitális nyomtatással foglalkoztam ezért több, mint 10 tanfolyamon vettem részt ahol a képalkotás folyamatát illetve a színelméletet, Color management-et tanultam Magyaroszágon és külföldön egyaránt. Később a barcelonai Digital Graphic Arts képzésén a digitális offset mélységeivel ismerkedtem meg. Tel-Avivban ipari 3D nyomatást tanultam. 15 évet dolgoztam szervízmérnökként a kis irodai gépektől kezdve a nagy plottereken át egészen az ipari digitális offszet íves és roll nyomdagépekkel. De a fotózás nagyon hiányzott. Így később mindent feladva fényképezni kezdtem.

Ahogy szabályozni kezdték Magyarországon a fényképezést elvégeztem egy fényképész képzést, hogy legálisan folytassam amit addig is csináltam. Aztán nem álltam meg, a mozgófilm készítés irányába is elindultam. Jelentkeztem egy médiaiskolába ahova a felvételivel ösztöndíjat nyertem el. Jelenleg legtöbbet vágással foglalkozom és fejlesztem magam operatőnek.

A fényképezés nem maradt abba, továbbra is szerelem a zenélés mellett amit szintén soha nem fogok tudni abbahagyni. Igyekszem teljesíteni a megkereséseket a jelenben már videózással is. Természetesen készítek csak vágást is ugyanúgy ahogy szoktam csak retusálást is vállalni.

Keress meg, ha tetszenek a munkáim! Kreatívok jelentkezését is szívesen látom más területekről közös projektekhez!

Kedves érdeklődők keressetek meg igényeitekkel, minden üzenetre válaszolok!

◊ WERK ◊ WERK ◊ WERK ◊

– avagy amikor a fényképészt fotózzák

Azt hiszem egy ilyen oldalon van helye azoknak a képeknek amiket kollegák, asszisztensek, modellek készítettek munka közben rólam. Nem titok a jó kép elkészítéséért sokmindenre hajlandó vagyok, mindegy ha feküdni kell vagy esetleg felmászni valahova.

Ajánlatkéréshez kattints ide!