Üdvözöllek kedves nézelődő, a rólam szóló oldalamon!

A kétezres évek elején digitális nyomtatással foglalkoztam ezért több, mint 10 hosszabb-rövidebb tanfolyamon vettem részt ahol a képalkotás folyamatát illetve a színelméletet, Color management-et tanultam Magyarországon és külföldön egyaránt. Később a barcelonai Digital Graphic Arts képzésén a digitális offset mélységeivel ismerkedtem meg, Tel-Avivban ipari 3D nyomatást tanultam. 15 évet dolgoztam szervizmérnökként a kis irodai gépektől kezdve a nagy plottereken át egészen az ipari digitális ofszet íves és roll nyomdagépekig. De a fotózás nagyon hiányzott, így később mindent feladva ezzel kezdtem foglalkozni főállásban.

Főbb irányvonalam a portrék, interjúk, emberábrázolás. Sikerült bejutnom színvonalas nyomtatott és online magazinokhoz munkáimmal. Képeim megjelentek már a Kultura.hu, Egy.hu, Ujnepzsabadsag.hu, Origo.hu illetve nyomtatva a Magyar Kultúra, Képmás magazinban is. Volt szerencsém a Petőfi Ügynökség részére is képeket készíteni.

Ahogy szabályozni kezdték Magyarországon ezt a tevékenységet elvégeztem egy fotográfus képzést, hogy legálisan folytassam amit addig is csináltam. Aztán nem álltam meg és folytattam a tanulás útját a mozgófilm készítés irányába. Először 2 éves vágó iskolát végeztem majd mesterszakon folytattam és szereztem gyakorlatot. Dolgoztam külsős és belsősként is több televízió csatornánál, majd felvételiztem operatőrnek. Emellett kameraman képzésre is felvettek a Média Akadémiára, így egyszerre két helyen szerzek gyakorlatot.

Kisfilmek készítésével, riportok, magazinműsorok és zenék klippek készítésével foglalkozom, de a fényképezés sem maradt abba, továbbra is szerelem a zenélés mellett amit szintén soha nem fogok tudni abbahagyni. Igyekszem teljesíteni a megkereséseket a jelenben már videózással is.

Természetesen készítek csak vágást is ugyanúgy ahogy szoktam csak retusálást is vállalni.

Keress meg, ha tetszenek a munkáim! Kreatívok jelentkezését is szívesen látom más területekről közös projektekhez!

Kedves érdeklődők keressetek meg igényeitekkel, minden üzenetre válaszolok!

◊ WERK ◊ WERK ◊ WERK ◊

– avagy amikor a fényképészt fotózzák

Azt hiszem egy ilyen oldalon van helye azoknak a képeknek amiket kollegák, asszisztensek, modellek készítettek munka közben rólam. Nem titok a jó kép elkészítéséért sokmindenre hajlandó vagyok, mindegy ha feküdni kell vagy esetleg felmászni valahova.

Ajánlatkéréshez kattints ide!