Project Description

A jegyes és a páros fotózást sokan egynek gondolják, de valójában két dolog.
A páros fotózás a két fél egymás iránt érzett szerelméről, szeretetéről, tiszteletéről és ennek megörökítéséről szól. Független attól, hogy szeretnék-e a kapcsolatukat hivatalos formába önteni vagy sem. Illetve azoknak is szól akik már házasok és szeretnének új emlékképeket magukról, megörökíteni az aktuális boldog időszakot.

A páros és jegyesfotózás előnye az esküvőfotózással szemben, hogy sokkal rugalmasabban választható ki a megfelelő időpont legyen az kül- vagy beltéri fotózás. A jegyes fotózás technikailag természetesen ugyanolyan, mint a páros fotózás, de a súlya nagyobb.

A jegyes fotózás előnyei:

  • tapasztalatot szerezhettek, ha nem fotóztak még benneteket, izgulósak vagytok,
  • lehetőséget ad kicsit összeszokni a fotózás során, hogy az esküvői képek sokkal lazábban készülhessenek,
  • az egyik legjobb módja annak, hogy meglássátok, elégedettek lesztek-e a munkámmal, mert ez várható a nagy napon is,
  • a jegyes fotózás költsége beleszámít, ha később az esküvő képeinek elkészítésével is megbíztok,
  • a jegyesfotózás képeit használhatjátok az esküvőtőkhöz, akár meghívón, projektoros slideshown stb.

A páros vagy jegyesfotózás lebonyolításában tapasztalataimmal, segítek a helyszín, öltözék, időszak kiválasztásában, de ami a legfontosabb ezt a fotózást is megelőzheti egy személyes találkozó! Ha úgy érzitek, szeretnétek egy rövid találkozón megismerni, megbeszélni az ötleteiteket, természetesen megoldható, mielőtt a döntésetek meghozzátok.

Smink, haj, stylist szolgáltatás

Amennyiben ilyen igény felmerülne kollégáim is szívesen állnak rendelkezésetekre, smink, haj elkészítésében, de akár stylist is tanácsadásban. A társaim is mind tapasztalt, végzett szakemberek.