Project Description

Ez a projekt úgy indult Évi megkeresett, hogy lenne-e kedvem egy lovas divatfotó sorozatot készíteni. Többször dolgoztunk már sikeresen ezelőtt és lovas témában amúgy is van lemaradásom, gondoltam belevágok. 🙂

Mutatok pár képet egy korábbi közös munkánkból még 2016 ból.

Lovat kellett szerezni. A feladat ki volt adva. Itt volt a nyár erre. Körbekérdezgettünk aztán szerencsére hamar találtam a barátok között olyat aki tudott valakit… 😀 Mónosné Ambrus Tímeának több lova is van és mivel elég sok köze van közvetve a fotózáshoz – férje Magyarország egyik legelismertebb fotóművésze Mónos Gábor – szerencsémre, nagyon barátságosan és segítőkészen állt hozzám. Elmentünk a lovardába Évivel, hogy ismerkedjünk Bársonnyal és megbeszéljük az elképzeléseink Tímeával. Bársony gyönyörű hollófekete,  ugyan vemhes volt akkoriban, de még nem volt annyira észrevehető rajta. Tímea felajánlotta, hogy Bársonyt megfürdeti, kicsinosítja és felöltözteti a projektnek megfelelően. Évi, mint a projekt stylistja elővezette a terveit én pedig addig feltérképeztem a terepet. Megállapodtunk az időpontban és reménykedtünk a jó időben.

Tímea szólt egy barátnőjének aki profi sminkes – filmes produkciónknál dolgozik és elvállalta a dolgot. Morvai Julianna is csatlakozott a csapatunkhoz, tehát elkészültünk.

Eljött a nagy nap és leesett az állam amikor megláttam Bársonyt, nagyon ki volt rittyentve. 😀 Gyönyörű időnk volt a nap szépen elindult lefele. A smink is elkészült, Évi is beöltözött és elkezdődött a menet.

A projekt csapata:

Nem csigázom tovább a kíváncsiságotokat, íme a képek!!

  • Daiva divatfotózás - Roggs Fényképészet
  • Daiva divatfotózás - Roggs Fényképészet
  • Daiva divatfotózás - Roggs Fényképészet
  • Daiva divatfotózás - Roggs Fényképészet
  • Daiva divatfotózás - Roggs Fényképészet

Ha tetszik, mutasd meg másoknak is, oszd meg! Legyen szép napod! 🙂