Roggs nyereményjáték

Roggs őszi páros nyereményjáték

Nyereményjátékot hirdettem, amellyel egy kiváló lehetőséghez juttattam egy párost. Felajánlottam egy 1 órás fotózást egy like-ért és megosztásért cserébe. A szerencsés nyertest nem kalapból, hanem stílszerűen fotóstáskából sorsoltam ki.

A sorsolásról videó is készült ami itt megtekinthető!  A nyertessel egyeztettünk, de ők külföldön élnek ezért a fotózásra csak később került sor. Az idő sem volt kedves velünk, mert csak a fotózás napján volt felhős az ég, az előtte és utána lévő napokon szikrázott a nap. Mondjuk fotós szemmel ez a fátyolos idő kedvezőbb, mint sokan gondolják. 🙂 Anitáékkal a facebook oldalamon (Roggs photography) keresztül egyeztettünk így ennek megfelelőlen készültek a fotózásra és ezért minden flottul, akadálymentesen zajlott! 🙂 Természetesen én is kimentem a helyszínre egy nappal előbb a fotózás idejében, hogy felmérjem a lehetőségeket. Szeretem, ha minden fotózás maximális odafigyeléssel és felkészüléssel történik.

Az egész fotózás szinte még egy órát sem tartott, persze köszönhető volt annak is, hogy Anitának nem volt újdonság a szereplés. Kellemes hangulatban, gördülékenyen végigvittük amit elterveztünk.

A fotózáskor készült egy emlékkép a nyertesekkel. (A képet köszi, Kajlinger Tamás barátomnak!)

Őszi nyeremény fotózás

Roggs photo őszi nyeremény fotózás