Facebookon szerveződött össze triumvirátusunk. Sok-sok egyeztetés után sikerült dűlőre jutnunk a kivitelezéssel kapcsolatban ami koránt sem tűnt egyszerűnek és be is igazolódott. Szerencsére mindhárman szeretjük a kihívásokat – az akadályok pedig azért vannak, hogy leküzdjük őket! 🙂

Amíg Szilvi tervezgetett, mi Rékával elmentünk pár helyszínre terep szemlézni. Voltunk Budapesten is pár helyen de végül kimozdultunk a fővárosból.

Szóval Székesfehérváron készült Szilvinél a mű alapja. Együtt tervezgettük sokáig a stílust, a motívumokat és Szilvi sorban megalkotta amiket álmodtunk. Először felrajzolta Rékára, de módosítottunk még kicsit, mert már láttuk, hogy nem  lehet befejezni egy nap alatt. Aztán véglegesítettük és elkezdődött a végtelennek látszó hennafestés. A lányok reggel korán kezdtek én csak később gurultam hozzájuk segíteni. Az eredeti tervünk, hogy délután már fotózunk, hamar megdőlt és az előre „bekészített B tervet” vettük elő, hogy ha elhúzódik akkor majd másnap fotózunk és videózunk.
Az igényes munka tényleg lassan készül, még én is beszálltam segíteni a festésbe, persze csak nagyobb felületeken, ahol nem tudok nagy bajt csinálni. 😀 Anno a fotós suliban ajánlották, hogy tanuljunk meg sminkelni legalább alapból, hát most gyakorlattal kezdtem.

Szégyen, nem szégyen estére feladtam és visszajöttem a fővárosba, hogy inkább készüljek a másnapra, a lányok éjfél után jóval adtak életjelet, hogy kész lettek.

A fotózás

Ugye a henna lassan szárad és ha nagy felületen telibe takarunk vele akkor repedezik is, másnapra egy „antikolt” változatot kaptunk Rékán.
Dél körül elmentünk a helyszínre elkezdtük a fotózást majd kis idő múlva jött egy ember aki elhajtott minket, mondván ahol fotózunk nem közterület, hiába utca, hanem magánterület és engedélyt kellene kérnünk. Mivel hétvége volt erre nem volt esély a henna pedig nem tart örökké, folytattuk a fotózást kicsit arrébb. Aztán a videózás felénél újra megtalált minket a helyi G.I.Joe és meglepő módon minden körülmény ellenére emberien, de megkért a távozásra.
Akadály 2.
Szóval ott álltunk félig forgatott viszont kidolgozott tervekkel.

Visszavonultunk a terepről az autókhoz és törtük a fejünk hogy mitévők legyünk. Közben mivel a legjobb fényviszonyokat választottam a fotózás idejére a nap egyre lejjebb ereszkedett, tehát gyorsan kellett valamit kitalálni. Hirtelen ötlettől vezérelve átvezettünk Budaörsre és az új kocka tanácsháza oldalában minden retorziótól mentesen elkészítettem a befejező snitteket.
A henna tervek megálmodója és kivitelezője Juhász Szilvi volt. (Kapcsolathoz kattints ide:  Juhász Szilvi Henna)
A modellünk pedig a zseniális Zsitva Réka táncos színész volt.

Lássuk a képeket és alatta a táncos videót!

  • Henna projekt
  • Henna projekt
  • Henna projekt
  • Henna projekt
  • Henna projekt
  • Henna projekt

Ha nem indulna el a lejátszás, ide kattintva a youtube-on elindíthatod.


Ha tetszik, mutasd meg másoknak is, oszd meg! Legyen szép napod! 🙂