Őszi páros fotózás nyereményjáték

Őszi páros fotózás nyereményjáték

Sorry, this content is only in Hungarian yet, under translation!
Roggs nyereményjáték

Roggs őszi páros nyereményjáték

Nyereményjátékot hirdettem, amellyel egy kiváló lehetőséghez juttattam egy párost. Felajánlottam egy 1 órás fotózást egy like-ért és megosztásért cserébe. A szerencsés nyertest nem kalapból, hanem stílszerűen fotóstáskából sorsoltam ki.

A sorsolásról videó is készült ami itt megtekinthető!  A nyertessel egyeztettünk, de ők külföldön élnek ezért a fotózásra csak később került sor. Az idő sem volt kedves velünk, mert csak a fotózás napján volt felhős az ég, az előtte és utána lévő napokon szikrázott a nap. Mondjuk fotós szemmel ez a fátyolos idő kedvezőbb, mint sokan gondolják. 🙂 Anitáékkal a facebook oldalamon (Roggs photography) keresztül egyeztettünk így ennek megfelelőlen készültek a fotózásra és ezért minden flottul, akadálymentesen zajlott! 🙂 Természetesen én is kimentem a helyszínre egy nappal előbb a fotózás idejében, hogy felmérjem a lehetőségeket. Szeretem, ha minden fotózás maximális odafigyeléssel és felkészüléssel történik.

Az egész fotózás szinte még egy órát sem tartott, persze köszönhető volt annak is, hogy Anitának nem volt újdonság a szereplés. Kellemes hangulatban, gördülékenyen végigvittük amit elterveztünk.

A fotózáskor készült egy emlékkép a nyertesekkel. (A képet köszi, Kajlinger Tamás barátomnak!)

Őszi nyeremény fotózás

Roggs photo őszi nyeremény fotózás

2019-06-24T13:30:33+00:00

Leave A Comment