Project Description

ESKÜVŐK, KREATÍV SOROZAT, POLGÁRI, EGYHÁZI CEREMONIÁK, PARTY, LAGZI

Esküvői fotózás

Az esküvői fotózást nem bízhatjuk akárkire, annak ellenére, hogy most már szinte mindenkinek van egy-egy frankó telefonja vagy akár egy-egy komolyabb fényképezőgépe. Sőt, sok amatőr kiváló képeket készít. Azt kell mérlegelni, hogy egy lelkes rokon vagy barát, ismerős akinek van pár igazán csodálatos képe, képes lesz e arra, hogy minden képe jó és makulátlan legyen egy ilyen szituációban, amellett, hogy nyilván nyomás alatt is lesz, mert ha mégsem sikerül valami, az felettébb kellemetlen lehet. Ügyesen kattintgat háromszázat és lesz 2-3 tökéletes képe, ami egy szertartás alatt, ha nem a megfelelő pillanatokban készül, akkor oda az emlék. Ha valaki vásárol egy szikét, tűt és cérnát, azért még nem bíznám rá a kutyám sem, hogy műtse meg, de az autóm se vinném olyan emberhez aki vásárolt egy márkás szerszámkészletet. Egy szó, mint száz, mérlegelni kell! Ez az az alkalom ami nagyobb súllyal bír, mint ballagás és az érettségi, diplomaosztó! :) A szerelmesek életében jelentőségteljes nap, amikor egybekötik életüket és közösen indulnak el egy új úton. Egy ilyen meghatározó alkalmat pedig nem bízhatunk az okostelefonok kamerájára! Mint fényképész, felkészülten, több éves tapasztalattal készítem a képeim, így a kedves pár és a szülők nyugodtan bízhatják magukat a szakértelmemre. A megrendeléskor megbeszélteknek megfelelően adom át képeim akár dokumentarista akár művészibb emlékekről is legyen szó.

:

Meghitt momentumok

Az esküvő fotózását, ha nem csak a polgári vagy egyházi szertartásról szól, akkor érdemes úgy kérni, hogy egészen a készülődéstől készíthessek emlékképeket a megható pillanatokról az azt követő örömteli ünneplés fontos jeleneteit is beleértve. Ilyenkor ki lehet emelni a rokonság tagjait, megörökíteni a felmenők, nagy- esetleg dédszülők jelenlétét is ami szintén megható emlék lehet később. Ilyenkor van lehetőség csoportos fotózásra vagy a jelenlevő családok, szűkebb rokonság, baráti társaságokról lehet képeket készíteni.

:

Kreatív fotózás

A kreatív fotózást az esküvő előtt vagy az esküvő után érdemes megtartani, ha van erre lehetőség. Az esküvő napján általában nehéz erre elég időt szakítani és a természetes izgalom sem szokott előnyére válni az ilyen fotózásnak. A javaslatom, egy kora délelőtti vagy késő délutáni időpont közös megtalálása a párral, amennyiben kültéri fotókat szeretnének. Természetesen beltéri, stúdiós fotózás esetén nem ennyire jelentős a megfelelő napszak kiválasztása. Erre igénytől, megbeszéléstől függően lehet időt szakítani. 10-20 különböző, romantikus, bensőséges kép elkészítéséhez elégnek szokott bizonyulni 2 óra. Természetesen kérésre eltérhetünk ettől.

:

Speciális, egyedi sorozat

Előfordult már, sőt egyre nagyobb igény mutatkozik a hagyományostól eltérő képsorozatok elkészítésére. Egy ilyen elkészítése a fényképésznek is öröm. Esetemben, ha a pár nyitott, teret adok a fantáziámnak vagy együtt találjuk ki miben legyen különleges az emlék. Nemcsak ejtőernyős és víz alatti fotózásra kell gondolni! Az is érdekes lehet, ha a pár egy különleges helyszínen, a megszokottól eltérő időpontban vagy extrém öltözékben, esetleg anélkül szeretné a képeit elkészíttetni. Nyitott vagyok ilyen megrendelésekre is! Engedjétek szabadjára a fantáziátok, legyetek merészek, rugaszkodjatok el a sablonoktól és alkossuk meg a legextrémebb fotósorozatot a legszebb napotokról!

:

Az árakról

Az árlista, amiben igyekeztem minden lehetőségre kitérni, viszont ennek ellenére sokszor van eltérés a konkrét megrendelésekben, igazából csak irányadó. Esküvői fotózás és jegyes fotózásra minden esetben személyre szabott ajánlatot készítek. Egy megelőző személyes találkozó alkalmával, akár kollégáimmal, ha szükség van esetleg, sminkesre, fodrászra, díszítőre, stb., megoszthatjátok elképzeléseiteket és ennek tudatában részletes ajánlatot tudok készíteni.

Project Details

  • Kategóriák:

    ESKÜVŐ FOTÓZÁS

  • Project Date:

    2018-11-25