Project Description

Portrék, Üzleti portrék, Profil képek,
Igazolványkép készítésnél nem válogathatunk, mert manapság a helyszínen végzik, de minden más esetben Te magad készíttethetsz képet igényed, ízlésed szerint. Igazán mutatós, minőségi fotóra lenne szükséged?

:

Egyszerűbb portrék

Egy ilyen képet sokrétűen felhasználhatsz kezdve az online közösségi médiákban (facebook, instagram, stb profil), társkeresőkön (tinder, badoo vagy a magyar verziókon, randivonal, elittárs stb.), de alkalmas egy profi önéletrajzhoz vagy, ha már vállalkozásban dolgozol akkor üzleti portré a saját honlapodra, bemutatkozóhoz. Végzett, gyakorlott fotósként szívesen segítek ennek megvalósításában, művészi látásmódom segítségével tökéletes fotósorozatot készítek rólad hozzáértő szakember kollégáim - sminkes, fodrász, stylist - segítségével.

:

Modell képek

Ha a modell szakmában szeretnél érvényesülni, akkor szinte elengedhetetlen egy profi fotósorozat megléte. A portré fotózás a kezdő lépés, ami alapján másoknak is egyértelművé válhat, hogy valóban fotogén a portrén szereplő modell és érdemes időt, energiát fektetni a karrierjének tovább építésére. A célom minden esetben a lehető legtökéletesebb képek elkészítése, hogy a megrendelőként a lehető legnagyobb elégedettséggel távozz. Sokéves gyakorlat áll mögöttem, sokszor dolgoztam, olyanokkal akik először álltak kamera elé. Rendelkezem azzal a rutinnal, hogy hogy kell egy modellt instruálni abszolút kézben tudom tartani a fotózás menetét, de ha már határozott elképzelése van az ügyfelemnek, akkor előtérben az ő igényei, vágyai megvalósítása kerül előtérbe. Mindent megteszek, hogy azt  kapja ami megálmodott! Sok-sok pozitív visszajelzés, visszajáró, elégedett ügyfelem igazolja, hogy eddig ezt sikerült megvalósítani.

:

A fotózás menete

Az egyszerűbb, a komolyabb üzleti és modell portrésorozat is készülhet beltérben profi stúdióban, kültéren vagy akár autentikus környezetben például saját irodában is. Teljes saját profi stúdiófelszereléssel illetve mobil világítási rendszerrel is rendelkezem így minden igényre kielégítő megoldást tudok nyújtani. Igyekszem mindenkiből kihozni a maximumot. Legtöbbször egyszerű beállításokra van igény, ilyen esetekben a klasszikus világítással szoktam a legtermészetesebb hatást elérni, de szívesen segítek ötletelni vagy akár egészen vad megoldásokat alkalmazni a cél érdekében. Nem riadok vissza a meghökkentő kérésektől sem, sőt külön élvezettel tölt el, ha kiélhetem kreativitásom, fantáziám egy-egy nem mindennapi portrézás alkalmával is, természetesen együtt gondolkodva a kedves ügyfelemmel! Fotózás közben többször mutatok az elkészült képekből és menet közben is egyeztetünk, hogy a végére biztosan meglegyen az amiért engem bíztál meg és elégedett legyél az eredménnyel! A fotózás ideje, mindig sok összetevőtől függ.
 1. ) - A legrövidebb idő az 1 óra. Ilyen lehet az az eset, ha a megrendelő előkészülve érkezik a megbeszélt helyszínre. Ilyen rövid időre általában olyankor kerül sor, ha már nem először dolgozunk együtt és úgymond összeszokottan, gördülékenyen mennek a dolgok.
 2. ) - 1,5 - 2 óra egy egyszerűbb portré, páros portré fotózásra lehet alkalmas, mondjuk kültéren, szintén előkészülve érkezve.
 3. ) - Az átlagos és ajánlott idő egy komoly portréfotózásra körülbelül 2 órát vesz igénybe, ebbe már a helyszínen végzett smink is belefér akár. Ez a fotózási időtartam már elég egy stúdiós fotózáshoz is, ahol akár különböző hátterekkel, kiegészítőkkel illetve fénybeállításokkal készíthetem el a megfelelő képeket.
Többekkel ellentétben nem készítek sok képet, hacsak nem az a kifejezett kérés. Számomra a fényképészet nem iparos munka, nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. Annyi képet fogsz kapni amennyit szeretnél vagy kicsit többet és azok olyanok lesznek! :) Tapasztalatból írom, hogy a mennyiség csak a válogatást nehezíti meg, a valódi érték inkább, ha például 5 különböző képeket kapsz, 25 hasonló helyett! A fotózás után a kiválasztott elkészült képeket digitális formában adom át a szerződésünkben leírt feltételeknek megfelelően a meghatározott határidőig.  
 

Project Details

 • Kategóriák:

  PORTRÉ

 • Client:

  Portré fotózás

 • Project Date:

  2019-01-28