Őszi páros nyereményfotózás
Roggs nyereményjáték
Roggs photo őszi páros nyereményjáték

Nyereményjátékot hirdettem, amellyel egy kiváló lehetőséghez juttattam egy párost. Felajánlottam egy 1 órás fotózást egy like-ért és megosztásért cserébe. A szerencsés nyertest nem kalapból, hanem stílszerűen fotóstáskából sorsoltam ki.

A sorsolásról videó is készült ami itt megtekinthető!  A nyertessel egyeztettünk, de mivel ők külföldön élnek ezért a fotózásra csak később került sor. Az idő sem volt kedves velünk, mert csak a fotózás napján volt felhős az ég, az előtte és utána lévő napokon szikrázott a nap. Mondjuk fotós szemmel ez a fátyolos idő kedvezőbb, mint sokan tudják. 🙂 Anitáékkal a facebook oldalamon (Roggs photo) keresztül egyeztettünk így ennek megfelelőlen készültek a fotózásra és ezért minden flottul, akadálymentesen zajlott! 🙂 Természetesen én is kimentem a helyszínre egy nappal előbb a fotózás idejében, hogy felmérjem a lehetőségeket. Szeretem, ha minden fotózás maximális odafigyeléssel és felkészüléssel történik.

Az egész fotózás szinte még egy órát sem tartott, persze köszönhető volt annak is, hogy Anitának nem volt újdonság a szereplés. Kellemes hangulatban, gördülékenyen végigvittük amit elterveztünk.

 

Őszi nyeremény fotózás
Roggs photo őszi nyeremény fotózás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Őszi páros nyereményfotózás
Őszi páros nyereményfotózás – Roggs photo

Roggs photo őszi nyeremény fotózás
Roggs photo őszi nyeremény fotózás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.